• Online brood, gebak, koeken en hapjes bestellen!
  • Liever telefonisch bestellen? bel: 0522-481058
  • Taart en gebak bestellen? Ook dat is mogelijk!

Aktie Brood van de week!!!

Brood - Bruin - Heel

€ 2,50

Ons bedrijf

Wij zijn de trotse eigenaren van Opoe’s Erfenis in Ruinerwold! Als gastheer (Henk Smit, anno 1965) en gastvrouw (Gerda Smit, anno 1971) groeten en verwelkomen wij u op onze website.....en uiteraard in ons winkeltje.
In 2002 werd Dijkhuizen 49 ons nieuwe adres, midden in het centrum van Ruinerwold. Een grote opknapbeurt van het pand uit 1890 volgde.

Een winkeltje beginnen? Dat was niet de opzet bij de aankoop van het prachtige karakteristieke pand, alhoewel het wel een winkelbestemming bezat. Jarenlang ging noeste kappersarbeid vooraf in dezelfde ruimte waar nu Opoe de scepter zwaait. We hebben met de inrichting ons uiterste best gedaan u een kruidenierswinkeltje anno 1930 te presenteren.
Aan u de eer om het te bezoeken en ons te vertellen wat u ervan vindt!

Vanuit het kruidenierswinkeltje anno 1930 verkopen we diverse artikelen "van vrogger" zoals borstels & raggers, schoonmaakartikelen (bijvoorbeeld stijfsel), nostalgisch keukentextiel, etc.
Ook kunt u bij ons terecht voor meer dan 50 soorten oud-hollands snoepgoed, waaronder zoethout, kaneelkussentjes, zwart-wit en roomboterwafeltjes. Naast chocolade & bonbons (van Amoureus), kip van Megra uit Ruinerwold (op bestelling), eieren van pluimveebedrijf Freek Ekkelenkamp uit Ruinerwold en allerlei andere ouderwetse lekkernijen, verkopen wij uiteraard het allerlekkerste brood: "stoete" van Bakkerij Ubak uit Staphorst (alleen op bestelling!).
Nieuws

We zijn er weer.